Fysiotherapie

Wat is fysiotherapie?

Dit is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel je bewegingsapparaat genoemd. De Fysiotherapie van Gezondheidspraktijk Haps helpt je op weg naar een betere kwaliteit van leven!

Dat doen we op een unieke manier: gerichte hands-on en hands-off interventies van hoge kwaliteit zodat je snel van je klachten af bent. En dit alles in een informele en persoonlijke sfeer. Bij ons voel je je op je gemak en is er oprechte aandacht voor je. En dát is de fysiotherapie waarin we geloven!

Onze behandelingen duren 30 min!

Zijn de klachten complex of wil je gewoon nog even lekker ontspannen?

Natuurlijk geven we je altijd de aandacht die je verdient. Zo is uitbreiding van je behandeling met nog eens 30 minuten mogelijk.

 

screening / intake / onderzoek / behandeling 60 minuten:      € 67,50

Individuele zitting fysiotherapie 30 minuten:                                  € 40,-

Fysiotherapie aan huis toeslag                                                               € 15,-

Indien u verzekerd bent voor fysiotherapie declareren wij rechtstreeks bij uw verzekeraar en kosten de behandeling u niets!

Mogelijk uit te breiden met:
30 minuten therapeutische massage € 40,-

De meeste zorgverzekeraars vergoeden dit. Informeer bij uw verzekeraar of zij een contract hebben met beroepsorganisatie BATC

Bent u niet mobiel genoeg om naar de praktijk te komen? Wij komen ook bij u aan huis! Wel zo gemakkelijk toch?

Neem hiervoor contact op met onze praktijk. 

Jordi pichel

fysiotherapeut

Kim Reijnen

fysiotherapeut

kwaliteit

Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Ook staan wij ingeschreven bij het BIG-kwaliteitsregister (Beroepen in de individuele gezondheidszorg). Om in dit kwaliteitsregister te kunnen blijven staan is bijscholing, zoals het volgen van verschillende cursussen / opleidingen, een verplichte eis. Dit betekent dat wij altijd up to date kwalitatieve fysiotherapie kunnen verlenen.

kngf logo