Fysiotherapie

Wat is fysiotherapie?

Dit is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel je bewegingsapparaat genoemd. De Fysiotherapie van Gezondheidspraktijk Haps helpt je op weg naar een betere kwaliteit van leven!

Dat doen we op een unieke manier: gerichte interventies van hoge kwaliteit zodat je snel van je klachten af bent. En dit alles in een informele en persoonlijke sfeer. Bij ons voel je je op je gemak en is er oprechte aandacht voor je. En dát is de fysiotherapie waarin we geloven!

Onze behandelingen duren effectief 30 min!

Zijn de klachten complex of wil je gewoon nog even lekker ontspannen?

Natuurlijk geven we je altijd de aandacht die je verdient. Zo is uitbreiding van je behandeling met nog eens 30 minuten mogelijk.

 

kwaliteit

Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Ook staan wij ingeschreven bij het BIG-kwaliteitsregister (Beroepen in de individuele gezondheidszorg). Om in dit kwaliteitsregister te kunnen blijven staan is bijscholing, zoals het volgen van verschillende cursussen / opleidingen, een verplichte eis. Dit betekent dat wij altijd up to date kwalitatieve fysiotherapie kunnen verlenen.

kngf logo