Vacature fysiotherapeut

Heb jij altijd al in een multidisciplinair team willen werken, waarin een holistische aanpak centraal staat? Dan hebben we jou nodig! Wij zijn op zoek naar een gedreven en flexibele acupuncturist die per direct inzetbaar is in beide vestigingen. Ook wanneer je in je laatste studiejaar zit als acupuncturist ben je van harte welkom. We zullen je dan de nodige training en begeleiding geven, zodat je jezelf kan ontwikkelen.

Je komt te werken in een praktijk dat kwaliteit voorop stelt. De sfeer tussen collegae is ontspannen en informeel. Het werk als acupuncturist in onze praktijk is dynamisch door de uiteenlopende doelgroepen en klachten, mede doordat we verschillende disciplines hebben en gevestigd zijn in een praktijk aan huis en in een sportschool. Wanneer patiënten door meerdere therapeuten worden gezien heb je geregeld een multidisciplinair overleg. Het is een groeiende praktijk dat jou kansen biedt om hier een steentje aan bij te dragen.

We werken aan de gezondheid van onze cliënten door “manueel” te behandelen in combinatie met “gerichte oefentherapie” en het geven van adviezen op het gebied van voeding en beweging. We onderscheiden ons naast onze multidisciplinaire aanpak door écht tijd en aandacht te schenken aan onze cliënten.

 

 

Momenteel geen openstaande vacatures