Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een bijzondere fase in je leven: een periode dus die je goed wilt beleven. Een zwangerschapsmassage kan je helpen om even heerlijk te genieten van het kleine wonder dat groeit in je buik. Een moment om even alles los te laten en volledig bezig te zijn met je zwangerschap.

De zwangerschapsmassage voelt erg prettig. Het helpt je te ontspannen. Je spieren worden soepeler, je ademhaling wordt dieper en je hoofd komt helemaal tot rust. Je lichaam kan zich herstellen. Je bloedcirculatie verbetert, waardoor afvalstoffen sneller je lichaam verlaten.

Vaak reageert je kindje ook op deze massage, dit is erg mooi om te ervaren!

Helaas komt niet iedereen klachtenvrij door de zwangerschap. Veel voorkomende klachten zijn bekkenklachten, pijn in rug en nek, kramp in de kuiten, vocht vasthouden en slaapproblemen. Een zwangerschapsmassage kan helpen om deze klachten te verlichten. Een zwangerschapsmassage werkt kalmerend, pijn bestrijdend en geeft een geluksgevoel.

 

Bij de massage wordt Vegan Nature olie gebruikt, die erg geschikt is voor jou als zwangere vrouw en ongevaarlijk voor jouw ongeboren kind.

 

De massage wordt verricht door Annette van Schilt, Care for Women specialiste én meer dan 30 jaar verpleegkundige. Zij stuurt je van te voren een intakeformulier, dat jullie op de eerste afspraak bespreken. Als er geen bijzonderheden zijn, wordt je daarna direct heerlijk gemasseerd.